Show filters
Pagina 1 van 3

Petit is opgericht in 2007, toen de ontwerpster zich realiseerde dat er een gebrek was aan alternatieven voor moderne merkkleding voor kinderen en baby’s die gebruik maakten van grote logo’s, felle kleuren en patronen. Voor Sofie Schnoor is het zien van het kind belangrijker dan het zien van een logo op een shirt. Met haar collectie heeft Sofie Schnoor de kleuren en stijl van de dagelijkse kinderkleding vereenvoudigd. Ze maakt gebruik van simpele en strakke collecties in zachte kleuren. Alle producten worden gemaakt met duurzame, zachte materialen van hoge kwaliteit zonder het gebruik van kunstmatige materialen.

Petit by Sofie Schnoor is niet zomaar een lijn van baby- en kinderkleding, maar meer een uitnodiging om een nieuwe wereld te ontdekken. In deze wereld staat het kind centraal, met als belangrijkste onderdeel de mobiliteit van het kind. Door de ‘basic’ stijl die wordt gebruikt, ligt de focus op het kind in plaats van wat hij of zij draagt. Sofie Schnoor producten zijn slechts lijsten – het kind is het meesterwerk! 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »