Show filters
Pagina 1 van 3

Phil+Phae is een jong Nederlands kinderkleding label dat ontwerpt voor baby's en kinderen tot 6 jaar oud. Zij geloven dat een goed ontwerp speciaal is en stijlvol, maar lijkt tegelijkertijd ontspannen. Daarom is hun slogan 'comfy chic for the mini'.

Phil+Phae collecties zijn tijdloos, want zij staan voor 'slow fashion'. Kleding die is ontworpen om meer dan een seizoen mee te gaan. Het wordt in Europa geproduceerd en staat garant voor duurzame en eerlijke productie. Natuurlijke kleuren, en de zachtste materialen, waarvan de meesten biologisch. 

De designs van dit label hebben een minimalistische uitstraling die je ook veel terug ziet in de o zo populaire Scandinavische kindermode. Maar met de keuze voor kleuren en stoffen en in de ontwerpen toch met een eigen twist weet Phil+Phae elk seizoen weer een collectie vol must-haves neer te zetten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Hoi, wij verzamelen cookies vooral om statistieken bij te kunnen houden en onze site te verbeteren, voor de rest eten we ze graag :) Je kan zelf bepalen welke je aan ons wil geven. Manage cookies