Elou Cork: prachtig speelgoed van kurk!

Elou Cork: prachtig speelgoed van kurk!

Nieuw in onze webshop: mooi duurzaam en innovatief speelgoed van natuurlijk materiaal!
Elou Cork brengt duurzaamheid, ontwikkeling en spelen bij elkaar in prachtige speelgoed. En om heel eerlijk te zijn ik vind het ook echt super mooi en dat het dan ook nog eens heel veilig is voor je baby, peuter of kleuter om mee te spelen maakt het cirkeltje dan wel rond! 
 
Kurk
De producten van Elou Cork bestaan uit kurk, 100% natuurlijk, 100% Portugees. Het is hypoallergeen en staat bekend om de zachte structuur, licht van gewicht en het opvangen van schokken. Wil je meer weten over het productie proces van kurk, klik dan op het plaatje hieronder voor meer info!
 

Productie van kurk - Elou Cork

 
We hebben een aantal items uit de collectie uitgekozen, zoals bijvoorbeeld de "Hedge Hog" die heel goed is voor de hand-oog coördinatie. De stekels van kurk kunnen met het hamertje er in geduwd worden. Een zelfde variant zonder hamertje hebben we in vorm van de "Lady Bug"

Elou Cork

Kinderen houden van creëren, ontdekken en bouwen en hoe mooi zijn deze blokken sets van kurk?! We hebben de sets beschikbaar in sets van 6 blokken en 12 blokken

Elou Cork Blocks

Verder hebben we nog leuke een leuke race-auto, puzzels en bubbels. Zoveel mooie en leuks om mee te spelen en te ontdekken.
Welkom Elou Cork <3

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »