Over Little Different

Little Different is de online shop voor baby en kinderkleding die jouw kleintje een unieke uitstraling geeft. Wij zijn dol op kindermode en het allerliefst zien we onze kinderen in unieke outfits die gemaakt zijn van fijne en comfortable materialen. We zoeken daarom naar moderne merken die ‘net even anders’ zijn. We hebben wel een stiekeme voorliefde voor Scandinavische kinderkleding, maar we hebben ook geweldige Spaanse en Nederlandse kindermode labels in de shop. 

We vinden het erg belangrijk dat de productie van de kleding die wij verkopen duurzaam en eerlijk wordt gedaan. Onze merken maken gebruik van hoge kwaliteit biologisch katoen en staan garant voor eerlijke productie. 

We bieden op dit moment kinderkleding aan voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 0 tot ongeveer 6 jaar. In de nabije toekomst willen we ons assortiment verder uitbreiden met nieuwe merken en meer maten.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op...


 LittleDifferentNL Instagram Little_DifferentNL 

 

Over de eigenaar

Hoi, ik ben Rosan. Ik ben eigenlijk afgestudeerd als econoom, maar ergens in 2014 bekroop mij het gevoel: ik wil iets anders! Okay, ik geef toe... dit kwam ook voor een heel groot deel omdat ik in verwachting was van mijn eerste dochter Mckenzie. Maar wie zegt dat je vanaf een roze wolk geen goede ideeën kan bedenken toch?
Enigszins onder invloed van hormonen, heb ik het plan gevat om een webshop te starten in babykleding. Al speurend online naar leuke kleren voor mijn dochter viel aanbod viel een beetje tegen, teveel roze, teveel felle prints (sorry, wel fan van Disney maar niet op de kleding van mijn kind). Dat moet anders kunnen dacht ik!

 

Op een kledingbeurs in Parijs ben ik gaan zoeken naar unieke merken die een goede kwaliteit leveren en een moderne uitstraling hebben. En voilá de basis voor Little Different was gelegd! 

Inmiddels zijn we een paar jaar verder en heb ik de branche beter leren kennen en geleerd dat er vele prachtige labels bestaan. Met Little Different wil ik een uniek aanbod neer zetten en dat is best een uitdaging want het aanbod is intussen flink gegroeid! Maar dat houdt mij niet tegen om te speuren naar aansprekende merken voor de shop waarvan sommigen al flink groeien in Nederland en sommigen nog onontdekte pareltjes zijn! 

Wat je moet weten over mij?
- Baby- & kinderkleding maakt mij intens blij
- Ik hoop dat ik jou net zo blij kan maken met mijn producten
- Ik mijn uiterste best doe om jouw bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen, maar ik soms ook teveel ballen in de lucht moet houden waardoor er wel eens iets mis gaat..
- Ik in dat geval heel erg baal en ook heel erg mijn best zal doen om het op te lossen
- Oh ja... en dat ik het heel erg leuk vind als je me een foto van jouw kleintje stuurt in mijn kleding :) 

 

Heb je vragen of stijladvies nodig? Je kunt altijd appen, mailen, bellen als je wat wilt weten!

Adres:

Little Different
Nellie van Kolstraat 6
1507 XL Zaandam

Telefoon: +31617307512
E-mail: info@littledifferent.nl

KvK-nummer: 
60902655
BTW: NL188943365B01

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »